Bispol - svetlo a harmóniu pre Váš domov

18.03.2003 Celý región

Vznik našej firmy spadá do obdobia prelomu rokov 1992/1993. Štartujeme teda do ďalšieho 10-ročia rozvoja firmy s novými plánmi a predsavzatiami. Jedná sa o o...
Vznik našej firmy spadá do obdobia prelomu rokov 1992/1993. Štartujeme teda do ďalšieho 10-ročia rozvoja firmy s novými plánmi a predsavzatiami. Jedná sa o oblasť racionalizácie a úsporu energií na vykurovanie cestou využitia prírodných obnoviteľných zdrojov energie. Prvoradým záujmom nášho tímu je zabezpečiť zákazníkom pohodu a harmóniu bývania - základného predpokladu pre zdravý život. 10 rokov na trhu sa špecializujeme na realizáciu striech a obytných podkroví.
Spolupracujeme s výrobcami a dovozcami stavebných hmôt a materiálov, architektonickými a projekčnými ateliérmi, dodávateľskými firmami a skúšobnými ústavmi.

Podľa požiadaviek odberateľa plníme dielčie práce a dodávky, resp. realizujeme stavbu formou dodávky na kľúč. U rekonštrukcií môžeme v prípade potreby zabezpečiť rôzne formy financovania dodávok a montážnych prác. Je už samozrejmosťou, že na všetky vykonané práce a dodávky poskytujeme záručný a pozáručný servis. Zabezpečíme dovoz tovaru z nášho skladu priamo na miesto určenia. Pre zvislú dopravu materiálov na stavbe ponúkame zdvíhaciu a manipulačnú techniku, výťah od firmy LARZ a pod.
Vďaka našim bohatým mnohoročným skúsenostiam s Vami prekonzultujeme a doporučíme najoptimálnejšiu skladbu materiálov, výrobkov a technológií. Môžeme Vám zaručiť, že pre svoj objekt si v našej vzorkovni EkoCenter určite nájdete a vyberiete ten najvhodnejší produkt, ktorý bude mať všetky požadované vlastnosti, atesty, certifikáty. Budú to určite ekologicky nezávadné materiály a naviac to najkvalitnejšie, čo dnešný trh ponúka. Od nás odídete s dobrým pocitom, že pre svoju rodinu, klientov, obchodných partnerov vytvoríte pod strechou zdravú klímu, oázu svetla, ticha, čerstvého vzduchu - vytvoríte pohodu a harmóniu svojho domova.
Rozšírenie nášho sortimentu preto smeruje do rozšírenia možností presvetlenia interiérov.

Ak Vás trápi nedostatok prírodného svetla (hlavne v tomto období) vo Vašom dome, pracovni, kúpelni, či kancelárii, potom by sme Vám chceli predstaviť horúcu novinku SunTunnel - trubicový svetlík, ktorý Vám zaručí viac svetla než akýkoľvek iný svetlík. Odoláva nepriaznivému vplyvu počasia, jednoducho sa inštaluje a je vhodný pre všetky druhy strešných krytín. SunTunnel zabraňuje zimnej depresii, ktorá je spôsobená nedostatkom prírodného svetla. Má priaznivý vplyv na izbové rastliny. Do svetlíka je nainštalovaný elektrický zdroj svetla, čo oceníte najmä po zotmení. K ďalším novinkám patrí krytina z Talianska - TEGLASS modifikované živičné šindle a pásy, ktoré zaručujú bezúdržbovú strechu s vysokou životnosťou v rôznych farebných odtieňoch a tvaroch. Úspešnou novinkou roku 2002 bolo zavedenie výroby klampiarskych výrobkov z LPL lakoplastovaného plechu, ktorý dodávame v 20 farbách podľa vzorkovníka RAL. Zákazník si môže farbu doladiť k fasáde, oknám, či farbe krytiny. 10-ročná záruka, bezúdržbovosť, cena a tvarová stálosť LPL - to sú prednosti plechov novej generácie pre široký okruh zákazníkov.

Neodmysliteľnou súčasťou domu sú schody. Ponúkame široký sortiment točitých, segmentových a skladacích schodov a posuvných dverí z dreva, alebo kovu od firmy JAP.

Do budúcna plánujeme poskytovať komplexné návrhy, posudky a prepočty v oblasti - pracovne ju nazvem ako “ energeticko-ekologické poradenstvo, ktoré úzko súvisí s realizáciou nízkoenergetických a pasívnych domov. ” Využitím energie slnka, biomasy, geotermálnej energie si zabezpečíte nielen finančnú úsporu.

Chceme zlepšiť ekologickú situáciu minimálnymi vstupmi energie, znížením produkcie a pod. Zlepšiť energetickú situáciu sa nám podarí sledovaním spotreby vody, plynu a el. energie, zateplením domov, biologickou ochranou proti mikroorganizmom a škodcom, jednoducho chceme zabezpečiť pre Vaše bývanie dostatok svetla a harmónie.
Ak Vás naša ponuka zaujala, navštívte náš stánok na výstave, resp. priamo na adrese:

BISPOL s.r.o. , Konštantínova 3, Prešov
tel. : (051) 7724 120, fax: +421 51 7492 591
e-mail: bispol@bispol.sk 
url: www.bispol.sk
 

Vyberte región

mark